Een avontuurlijke zomer

Ga eropuit deze zomer en geniet van de vele herinneringen die je gaat maken samen met de unieke geur Don Paradisae. Hoe je alles even helemaal los kunt laten en je een echte avonturier voelt, lees je hier.

Wildlife in de Amazone
Stap in het vliegtuig naar Brazilië en beleef in de Amazone een ervaring die je nooit zult vergeten. Terwijl je gids de boot door de rivier stuurt, op zoek naar wilde dieren, geniet jij volop van de tropische warmte. Terwijl de zon langzaam opkomt en door de ochtenddauw heendringt, valt het je op; Don Paradisae ruikt verdacht veel naar deze setting… De indrukwekkende natuur om je heen zorgt voor een veelheid aan geuren en kleuren die je altijd zullen herinneren aan dit avontuur!

La Bella Italia
Zoek je het liever iets dichter bij huis? Voor avonturen hoef je niet ver weg! Italië is het perfecte land om met je geliefde te genieten van heerlijk eten en drinken.

Doe eens gek en kies niet voor de bekende steden, maar ga op ontdekkingstocht. Huur een cabrio, trek je linnen shirt aan en gáán. Slenter door de vele authentieke dorpjes. Maak er een avontuur van door niet je hele reis uit te stippelen. Laat je leiden door de locals om de meeste unieke, romantische slaapplekken te ontdekken. Reken maar dat zij weten waar jullie behoefte aan hebben!

Kijk s’avonds naar de prachtige zonsondergang, die speelt met de schaduw van de cipressen en de glooiing van de heuvels van het prachtige Toscaanse landschap, terwijl die prachtige vrouw nog even haar neus in je hals legt.

Vamos a la playa!
De wind langs je hoofd, je favoriete muziek uit de boxen, op weg naar een heerlijk strand. Wat er ook gebeurt, jij maakt indruk!

Snuif de geur van de vrijheid van de zee en het strand op. Je hebt geen enkele verplichting en je bepaalt zelf waar jij je het beste bij voelt. Liggend op het strand, de wind zacht spelend met je huid, of mensen kijken bij een strandtent. Misschien wel met dansen in het zand als dessert van een heerlijke dag. Laat je door niets tegenhouden en neem het ervan: deze zomer ga je nooit vergeten!

De geur van zee, zonnebrand, cocktails en een zwoele avondbries blijven je altijd bij.

Avontuur voor even, herinneringen voor het leven
Helaas komt aan deze zomerse avonturen een eind wanneer je weer thuis bent. Zorg dat je niet enkel afhankelijk bent van de paar weken vrijheid in de zomer, maar geniet van de herinneringen die je hebt gemaakt. Geuren wekken die herinneringen op en onze Don Paradisae is perfect om de geuren van je zomerse avonturen samen te vatten. Neem een travelspray mee op reis en geniet later thuis van dezelfde unieke en elegante geur. Voor welk avontuur je ook kiest deze zomer, Don Paradisae zal je herinneren aan die geluksmomenten als avonturier.