Of je nu op weg bent om een ruwe zee te bevaren, naar je volgende carrièrebepalende vergadering of naar een informele date, Eauk-parfums zijn altijd de perfecte finishing touch. Het aanbrengen van een van onze geuren geeft je dat beetje extra dat je in alle situaties nodig hebt. Dat wil zeggen, als je bekend bent met de juiste manieren om het toe te passen.

Weten hoe je parfum moet opdoen is een vergeten kunst. Als het verkeerd wordt gedaan, slijt het te snel en laat het je achter, naar niets ruikend. Gelukkig zijn er eenvoudige stappen die je kunt volgen om op geur te blijven...

GELIJK NA DE DOUCHE
het is het beste om parfum direct na een warme douche of bad aan te brengen. Je poriën staan dan helemaal open. De huid neemt parfum dus vooral goed op als die schoon en warm is. Zorg er wel voor dat je helemaal droog bent, anders hecht het parfum niet aan je huid.

FIRST COAT OF ARMOR
breng altijd parfum aan voordat je kleding aantrekt. Anders kan het ongepaste sporen achterlaten en het effect van zelfs je meest keurige outfit verpesten. Parfums horen niet af te geven, maar als je een parfum direct op een wit overhemd spuit... kan er wel eens wat misgaan... 

RAAK DE GEHEIME PLEKKEN
overal op je lichaam bevinden zich zogenaamde pulspunten waar bloedvaten dichter bij de huid zijn. De extra warmte die ze bieden, helpt je om je geur beter "uit te stralen". De meest gebruikte zijn de sleutelbeenderen, polsen, neklijnen, elleboog en voor de echte die hards die wat verwachten...de liezen. 

NOOIT WRIJVEN
Mijn persoonlijke horror en zelfs de dames en heren in de parfumeries doen dit verkeerd... Geloof me het doet pijn aan mijn ogen als ik dit zie en eerlijk is eerlijk je herkent gelijk of iemand een echte deurliefhebber is of een enorme wannabee. 
Wrijven breekt de moleculen af en dempt de geur. Polswrijven is de meest voorkomende fout die je dus zult zien. Zwem tegen de stroom in en weersta altijd de drang om te wrijven... Nee maar dan ook echt altijd! 

BEWAAR HET IN DE DOOS
daarmee bedoelen we dat parfum uit de zon en op een koele plaats moet worden bewaard. Warmte en licht kunnen de chemische samenstelling veranderen, waardoor de zorgvuldige balans van de geur verandert. En ruiken als iemand anders op je derde date is nooit goed ;-).